Det hänger på ljuset

Det råder inga tvivel om att belysningen i ett hem är A och O för att man ska trivas och känna sig hemmastadd. Hemma hos mig kan man finna allt från fönsterlampor, taklampor, vägglampor, men även ett och ett annat stearinljus här och var. För mig är det viktigt att kunna se ordentligt när jag behöver, men samtidigt skapa den där mysiga och lugna känslan. Själv föredrar jag att köpa mina tak- ooch golvlampor på nätet. Utbudet är betydligt större och jag slipper trängas med andra människor i affären, dessutom kan jag sitta i lugn och ro och handla och behöver inte anpassa mig efter några öppettider eller liknande. Friheten med internet är enorm och det bästa är att man kan surfa runt i flera webbutiker samtidigt, utan att faktiskt lyfta rumpan från soffan. Det är helt klart shopping när den är som bäst!

Bra belysning är A och O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *