Förvaring ger ett städat intryck

Som ni kanske kommer ihåg så har jag en stor passion för krukväxter och hela vårt hem är fyllt av krukor av varierande storlek. Det blir desto mer under höst- och vinterhalvåret då jag övervintrar balkongens blommor inomhus, något som min sambo emellanåt sliter sitt hår över. Mina favoriter är elefantöron och hjärtan på tråd eftersom de är växter som är tacksamma att ta sticklingar ifrån. Problemet vi har hemma är att vi har ganska så ont om inbyggd förvaring, så det blir lätt att krukorna placeras ut lite överallt i hemmet. Det i sin tur samlar damm och medför en hel del städning. Sambon tipsade mig om att köpa ett par hyllor så att jag kan få upp växterna på höjden. Ett smart drag då hyllsystemen i sig är riktigt fina och blir som dekorativa inslag på väggen. Vem vet, det kanske blir min nya passion att sätta upp hyllplan överallt!?

Krukor på rad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *