Idag ska du firas, älskling!

Grattis på farsdag alla pappor runt om där ute! ♥︎

Idag är det min sambos första farsdag sedan vi fick vår lilla plutta och det ska vi verkligen fira. Det blir en lugn och mysig dag här hemma då vårt lille pyre inte är helt feberfri ännu. Men jag har laddat upp med godis, läsk, chips och öl för att världens bästa pappa ska kunna ligga i soffan och kolla fotboll och serier hela dagen. Idag ska helt enkelt mysas och sen i kväll har jag planerat att laga hans favoriträtt. Förhoppningsvis blir det inte kalabalik med lillen idag, jag tror inte man kan vara mer rädd än jag är när hon är sjuk. Minsta lilla förändring till det sämre så åker vi till BVC eller akuten. Förhoppningsvis så blir hon bättre under dagen.

Men, älskling, du är verkligen den bästa pappan som jag någonsin kunnat drömma om för vår lilla! Grattis, på din dag!

babay

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *