Investeringar?

Per har precis investerat en smärre summa i sin bil. Den har låtit konstigt ett tag och nu för ett par dagar sen började den även lukta bränt. Då kände vi att det är någonting som inte stämmer. Och rätt hade vi, vi fick ett besked om att i princip allt var fel.

Nej det stämmer inte men det var en del saker som behövde bytas ut. Per var tvungen att åka tillbaka till jobbet efter och eftersom att bilen är kaputt var han tvungen att ta bussen vilket tar mycket längre tid. Jag själv rullade hem bilen i mycket långsam takt, tror jag gjorde mer än en bilist förbannad men vad kan man göra då liksom? Tur att bilverkstan inte ligger så långt hemifrån. När jag kom hem fick jag ett sms från Per där han sa att han skickat mig ett mail om vad jag ska beställa och från vilken butik. Så jag öppnade mailet och fann en relativt otrevlig lista. Främst för att bilar och jag inte är bästa vänner. Men när jag gick in på hemsidan hittade jag ganska snabbt till sektionen med delar som passar Pers Audi. Så jag beställde hem dom och hoppas att dom kommer snart.

audi

När jag var klar med det kände jag att jag var på ett sånt vansinnigt shoppinghumör att det bara kliade i fingrarna. Men att köpa kläder i situationen som vi är i nu kändes inte rätt. Vad tusan, om vi inte har pengar kan jag ju inte gå och köpa massa kläder. Så jag kollade runt här hemma och tänkte ”vad i helvete kan jag köpa?”. Svaret var ingenting. Eller ja, jag kunde ju köpa lite lampor iof. Inte lampor lampor men glödlampor. Eller inte glödlampor, dom är ju förbjudna men ledlampor. Så jag googlade och kom in på hemsidan till vuab där dom sålde massa såna lampor. Perfekt tänkte jag och klickade hem några lampor. Det är billigt och vi behöver det. Per kommer inte få tokdille på mig! Dessutom så ska ledlamporna hålla längre än de gamla glödlamporna också så det är också ekonomiskt. Jag tror faktiskt att Per kommer att känna att han gjorde rätt val när han friade till mig!

Aja nu ska jag gå ut på långprommis med Maximo och jag tänkte att vi skulle gå till min kära mor och ta en fika. Ja jag vet att det är långt men med långprommis så menar jag långprommis. Inte ett varv runt kvarteret.

Vad ska ni göra idag? Shoppa som jag kanske hehehe!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *