Redo för mysiga höstkvällar

Jag fullkomligt älskar allt som har med hösten att göra. När människor i min omgivning beklagar sig över allt mörkare kvällar tar jag tillfället i akt att tända ljus i hela huset. Jag uppdaterar höstgarderoben med en ny höstjacka och sköna koftor, samtidigt som jag sätter ny prägel på inredningen. Soffkuddarna byts ut mot mer dova färgtoner och alla filtar plockas fram. Jag brukar även inspireras av alla nya matrecept som delas till höger och vänster på sociala medier. Som tur är hittade jag en kitchenaid som var billig och den har blivit min nya bästa kompis i köket. Det är så smidigt att ha en köksassistent då man sparar en massa tid och kan baka flera saker samtidigt. Min sambo står alltid redo att provsmaka och skulle några smulor falla ner på golvet är pudlarna där blixtsnabbt för att slicka upp resterna.

Hösten är efterlängtad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *