Sakta men säkert

Vi håller på att stabilisera vår ekonomi nu. Dels för hemligheten och dels för att försöka spara lite pengar till vårat bröllop. Vi har pratat och bestämt oss för att det inte kommer att bli ett så stort bröllop, bara nära och kära i en liten kyrka med en liten mottagning. Det behöver liksom inte vara så avancerat känner jag.

Per har pratat om att sälja faktura här och där, för att få in lite pengar. Han sa att det vore bra för både oss och hans företag så att han slipper känna sig så stressad. Det är okej, vi pratade ju om det här förut men på andra premisser då iof.  Jag känner mig inte stressad alls. Jag känner mig faktiskt lugn som en filbunke. Jag trodde jag skulle känna mig panikslagen men jag gör inte det. Jag känner mig glad, lugn och harmonisk. Tack Sverige för att du är ett sånt bra land!

sverige

 

Jag vill så gärna berätta om hemligheten men jag kan inte göra det än. Nästa månad kanske.. :) Men om ni läser mellan raderna kanske ni kan förstå vad som händer. Men jag ska inte säga någonting.

Jag hittade ett par såå snygga gardiner från Hemtex som jag har beställt hem förresten. Billiga och jättefina! :)

gardin

Fina va? Bara 199:-!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *