Och så sket det sig

Vi var och skulle köpa det nya klinkret vi hade hittat. Så jäkla snyggt. Problemet var bara att det kostade lite mer än vad vi hade räknat med. Jäkla skit! Vi gick ut ur affären och satte oss på en bänk och tjurade. Inte ett ruttet korvöre någonstans att använda. Så nämner jag försiktigt att vi kanske kan ta ett snabblån. Min sambo lät inte främmande för idén så vi pratade igenom det och kontaktade sedan Strandia och inom ett par minuter hade vi pengarna på kontot. Så vi gick in och köpte vårt fantastiskt vackra klinker och startade med en gång vi kom hem.

Halvvägs igenom arbetet svor både jag och sambon över att vi kom på idén med snabblånet för då började vi bli trötta. Så jag gick och lagade mat (japp jag erbjöd mig så kunde få ett litet break) och efter maten körde vi igång igen och det vart faktiskt riktigt bra!

klinkerre

This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>