Lite mer bebisgrejer

Förra veckan var jag ju inne på det här med att köpa en vagga. Jag vet egentligen inte i vilken ände jag ska börja. Är det viktigare att köpa skötbord än en vagga/säng? Eller det kanske inte spelar någon roll i vilken ordning man köper grejerna bara allt nödvändigt finns på plats när bebisen kommer….

På en annan blogg hittade jag en lista med sju saker att köpa innan bebisen kommer (hint, hint till sambon) och den är riktigt bra!

Saker man oftast inte tänker på. Förhoppningsvis har vi släkt och vänner som kan bidra med lite handfasta tips och råd. Eller gärna bygga ihop nåt åt oss. Det behöver inte alltid vara dyrt, bara det är bra och funktionellt. Och med lite ny färg och tyger kan man fräscha upp det mesta.

Jag vet att jag har många vänner där ute som är händiga som fasiken och den här sidan är en inspiration till er att hitta/göra nåt snyggt till min (vår) lilla flicka. Challenge thrown out there!

Den här har absolut inget att göra med skötbord, men när lillan blir tillräckligt gammal kan den här prylen vara ett alternativ till dockskåp…

Suitcase_dollhouse2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>