November snart slut

Inte helt sant, men jo, det känns i alla fall så. Och det är väl i alla fall lite skönt för nu är det bara 35 dagar kvar till julafton! Tjohoo! Har ni köpt alla julklappar ännu? Det spelar ingen roll hur tidigt jag än börjar köpa nåt så har jag alltid nåt kvar till någon som jag bara måste köpa till. Eller så har jag glömt någon…. Gud, jag hoppas att det inte händer i år. Det var i alla fall några år sedan nu. Jag har tagit för vana att skriva ner allas namn på en lista men det är ju ingen garanti. Särskilt inte nu när jag sakta men säkert närmar mig sjätte månaden som gravid.

Jag vet inte hur ni som fått barn blir i huvudet men iband känner jag mig väldigt glömsk. Så det är tur som fan att det finns några som har koll på läget (sambon…). Bilen ska in på service (igen? var det inte typ förra månaden som det vi var där sist?) och vi har ju kommit fram till att det enklaste för oss helt enkelt är att gå in på http://boka-bilservice.se/ och boka via nätet. Man väljer bara stad och verkstad på hemsidan. Snabbt, smidigt och enkelt. Och så slipper man bekymra sig om det mer. Men det får ju min sambo ta hand om. Jag är ju gravid!

Skojar bara! Jag gör en massa andra saker här hemma istället. Som att förbereda för lillans ankomst. Nu är det hög tid att börja införskaffa barnsäng, skötbord och allt sånt där. Jag har lite idéer på att fixa egna grejer. Frågan är bara hur mycket jag orkar. Eller rättare sagt - om jag minns vad det är jag ska göra

Kollade i alla fall på några vaggor på nätet och hoppas att jag får inspiration till att göra en eller en variant. Kolla in de här!

Vagga 1. Lite futuristisk. Hur länge kan man ha den?

vagga3

 

Vagga 2. Så snygg! Pryder också sin plats. Och den kan säkert återanvändas till hunden, katten, som fruktskål eller varför inte tidningsställ?

vagga1

 

Vagga 3. Den här verkar enklast att göra själv faktiskt. Köp en mangelkorg i rejäl rotting och häng upp bebisen i den. Även denna kan återanvändas som mangelkorg när bebisen vuxit ur den. Hejhopp!

vagga2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>