Jakt på födelsedagspresent!

Hej alla finisar!

Jag kom precis in från en lång löprunda, det var sjukt skönt att bara springa utan mål. Med bästa musiken i öronen så blir det nästan som om omvärlden försvinner för en stund. Sambon är ledig idag så han var med Adriana under tiden jag var ute.  Nu ska vi snart börja ordna med lunchen och försöka få Adriana att sova lite middag. Sen ska vi sätta oss och försöka hitta en födelsedagspresent till en kompis. Jag funderar på om det inte hade varit smartast att faktiskt satsa på att hitta presentkort på typ sport och fritidsupplevelser, eftersom han är en galning i sånt. Vi ska fira honom på lördag, så det brådskar lite också. 

Vi får se vad jag hittar helt enkelt, sen ska jag nog också försöka ta en liten tupplur då Adriana inte ville sova s mycket inatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *