Kärlek overload?

Jag funderar på det, om det är möjligt att känna för mycket kärlek.

hands

Den kärleken jag har för Per och speciellt för Adriana, den är överväldigande. Det går inte en enda sekund utan att jag tänker på dem och jag vill inte vara någon annanstans än just bredvid dem. ♥  Men det gör mig rädd, att det finns en gräns liksom, som gör så det stängs av. Eller nått. Läskiga tankar är det i alla fall.

Per fixar och donar och är den bästa pappan och sambon som finns. Nu har han fått för sig att det är dags att köpa den där grillen vi pratat om i flera år. Så snart kommer det levereras en monstergrill, om jag känner Per rätt. Tydligen har han köpt den hos Kitchentime så jag har kollat igenom deras sortiment för att ha ett hum om vad jag ska förvänta mig. Men de va snygga, allihop! Jag litar på hans omdöme om att den ska få plats på balkongen!

Tankarna om dopet fortsätter .. men det lutar mer och mer mot ett kyrkligt, just för att vi inte ska göra någon besviken. Så får Adriana själv välja om hon vill gå ur kyrkan sen. Det känns nog mest vettigt, faktiskt. Så får vi lägga krutet på festen som vi ska ha efteråt, så vi har vår namngivning efter vårt dop. Haha!

Nu ska jag gå och ta en kopp kaffe, och sen starta dagen. Eller ja, jag har ju varit uppe i flera timmar egentligen men i mer eller mindre en dimma av amning och gosande. Så nu, kaffe och frukost! Får passa på när Adriana äntligen somnat en stund till!  ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *