Sommarbubblan är sprucken!

Det är så otroligt svårt att slita sig när man är i vår lilla bubbla och nu när vi alla har varit lediga tillsammans så har det inte varit någon kontakt med omvärlden alls på ett par veckor. Haha, det låter sjukt osunt när jag skriver det, men det har varit så himla mysigt. Snart drar ju vardagen igång igen så det gäller att passa på när vi båda är lediga med vår lilla Adriana! Vi är nog några av de väldigt få svenskarna som är glada för att den här sommaren inte varit så varm, det är ju inte kul om ens bebis är för varm hela tiden, så nu har vi kunnat ha vårkläder hela sommaren. Helt perfekt, tycker jag. Dock har det resulterat i att jag har dragit på mig en liten förkylning, den börjar lägga sig nu igen men jag hoppas verklige inte att jag har smittat. Nä, nu ska jag gå ut på en promenad så Adriana somnar lite. Och att jag har börjat röra mig mer och mer för att bli av med mammavikten är ju bara plus i kanten! Hoppas ni också har det fantastiskt nu i sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>