10 snabba om mig!

1. Beroende av?

Kaffe, kaffe och kaffe!

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?

Beige, tänker jag. Eller något grå nyans, det funkar ju till det mesta!

3. Vad får du oftast komplimanger för?

Vårt hem, faktiskt! Vilket jag uppskattar så otroligt mycket!

4. Dina planer i slutet 2016?

Jag har bestämt mig för att den här hösten och den här vintern ska bli de bästa någonsin! Jag ska försöka att inte klaga någonting på att det är kallt och inte stressa upp mig inför jul. Ambitiöst, jag vet ..

5. Brukar du skratta för dig själv?

Ja, det vill jag tro att alla gör! Skrattar man inte med sig själv så är det något man måste börja med!

6. Vad är det konstigaste du ätit?

Det måste nog vara alla myror och gräset som jag har ätit när jag var liten, jag var … speciell!

7. Hur imponerar man på dig?

Att vara sig själv rakt igenom, och stå upp för sig själv - då beundrar jag er !

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?

Jag vet faktiskt inte, om jag ska vara ärlig. En liten del av mig har ju dock alltid drömt om att flytta upp på fjället i Norge. Eller vid Fjordarna, tänk att leva där!?

9. Hur ser din morgonrutin ut?

Tyvärr så snokar jag på tok för länge, sen sätter jag på kaffet, hoppar in i duschen och sen sitter jag i vanlig ordning och stirrar i några minuter mesans kaffet svalnar lite. Jag är som ni förstår inte direkt morgonpigg ..

10. Vad längtar du efter?

Just nu så längtar jag faktiskt inte särskilt mycket efter något, det jag kan se fram emot är nog när den riktiga kylan kommer. De första veckorna av frost är så himla vackra - så det längtar jag nog tills!