Barnvänliga Ekerö

Jag vill verkligen flytta till en villa. Jag trivs superbra i våran lägenhet men med två hundar och en dotter så börjar jag längta efter något större och med egen trädgård. Det skulle verkligen vara toppen att bara öppna ytterdörren och sedan kan Adriana leka i en sandlåda på tomten. Dit jag helst vill flytta är Ekerö. Flera av våra bekanta som har barn har flyttat ut dit. Det finns mycket grönområden där ute fortfarande och bra dagis så det är värligt barnvänligt.

Vi har börjat tittat lite smått på HusmanHagbergs som har fastighetsmäklare Ekerö och väldigt fina hus där. Ett alternativ kan också vara att bara köpa en tomt och sedan bygga helt nytt. I vissa områden brukar det till och med kunna bli billigare. På Husmans hemsida finns båda alternativen fast jag vill nog ha ett befintligt hus. Orkar verkligen inte början om från början. Fast längtar tills jag får inreda!!!!

Jag hoppas verkligen att vi hittar något som passar vår ekonomi för det är verkligen en idyll. Nära stan men ändå verkligen naturskönt.

Ekerö

Ekerö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *