Håller på att explodera

JAG ÄR GRAVID! Vi ska få barn, jag och mitt livs kärlek ska få ett kärleksbarn! Jag förstår att ni alla är förvånade, det är jag också. Vi diskuterade det här fram och tillbaka men vi bestämde oss för att behålla det och nu är jag i vecka 12+6. Jag har velat berätta det här för er sen jag fick reda på det men jag har inte kunnat! Man ska vara försiktig dessutom de tre första månaderna, då är allt så osäkert. Men de månaderna klarade vi av galant, med lite illamående och lite rädsla och nu står vi redo inför vår nya uppgift! Känns helt overkligt men jag är så himla glad. Har redan beställt hem en vagn och var tvungen att låna pengar för jisses vad dyrt det är med vagnar! Speciellt om man vill ha en av god kvalitet, vilket vi ville ha. Vi köpte en Brio-vagn och hade tänkt köpa allt från dem. De har bara fått positiva recensioner så…

One thought on “Håller på att explodera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>