Gör plats i förrådet

Per och jag har bestämt oss för att äntligen ta tag i det där förrådet vi hyrde hos Pelican förra året. Vi måste bereda plats åt massa grejer innan prinsessan kommer. Vi håller på att få in det sista i hennes rum och det betyder att det andra skräpet som stått där inne måste ut. Vilket i sin tur betyder att vi måste rensa i förrådet för att få plats med annat skräp. Så det ska vi ägna oss åt idag. Ni vet, förråd och sånt skoj. Men jag har förberett med mackor och varm choklad (jag önskar att det vore kaffe men jag får vänta med det ett par veckor till). Så det ska nog gå bra.

expressen

Lånad från Expressen.se

Jag är så förundrad över att jag har haft en sån enkel graviditet. Ja, jag har varit trött och så men annars har det varit en riktigt smärtfri graviditet. Känner mig riktigt lyllos som har haft det så här enkelt faktiskt. Vet andra kompisar som har fått kämpa mycket mer med foglossningar och brutalt våldsamma ungar i magen. En kompis bröt till och med revbenet! Det ska tydligen vara mycket ovanligt men hennes son var väldigt stor och sparkade väldigt mycket. Men har läst på nätet att det inte är säkert att de andra graviditeterna blir lika enkla sen. Men vi får se om vi ska ha fler barn. Kanske ett till, vore ju kul med ett syskon till prinsessan. Men vi börjar med ett så får vi se sen vad som händer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>