Bubblan spricker aldrig!

Vår underbara bubbla verkar aldrig spricka, den gör väl inte det första månaderna har jag hört. Och fy vad jag njuter av min tillvaro just nu. Sessan och jag bara myser hela dagarna, och hon utvecklas så himla snabbt. Det är nästan så att jag redan vill pausa tiden så hon inte blir större på ett tag.

bebis Min sömn börjar bli bättre nu, har till och med tid till att kolla runt på lite inspiration inför försommaren. Jag vill fixa balkongen och göra det färggladare även här inne. Man ska liksom bli pigg av att komma in hos oss, då det säkert kommer bli en himla massa besök till sommaren. Det är många som ännu inte har fått chansen att träffa vår lilla plutt och vi får nog förvänta oss dem när ledigheterna börjar. Det ska bli mysigt!

Nu hör jag henne gno lite inne från sängen så får nog gå in och gosa innan hon känner sig ensam. Mata, sen kanske ta en tupplur tillsammans. Min älskade, lilla prinsessa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>