Sessans första påsk

Ufff, jag önskar ett par timmar mer sömn om nätterna. Det skulle vara så skönt så att man kan njuta maximalt av mammalivet. Ibland känns det som att jag sover lika mycket som sessan.

Vi har ju dividerat om namn och så och inte direkt tyckt att vi hittat ett namn. Kollat runt och så på nätet för att kanske få något förslag eller så men ingenting har tilltalat oss, ingenting som ser ut som sessan. Men nu måste vi snart bestämma namn, hon är ju över en månad gammal. Jag gillar Adriana och jag tycker att hon skulle kunna passa. Ska kolla med min karl vad han tycker. Men visst är det fint?

I helgen är det sessans första påsk och vi ska hem till Pers föräldrar och fira imorgon och till mina på söndag. Så det blir full rulle. Vad ska ni göra i helgen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>