Rensar ut lite hemma

Nu har jag och Per äntligen tagit tag i hemmet och vi har bestämt oss för att rensa lite. Det är så mycket saker från Rita som ligger runt hela huset och det är så ledsamt att se dom hela tiden. Per frågade om jag ville slänga dom men det kan jag inte förmå mig att göra och han förstod. Han bokade ett förråd åt oss på www.pelicanselfstorage.se där han sa att vi lägger grejerna där så tar vi tag i dom när vi orkar. Jag vet inte hur jag någonsin ska orka men någon dag kanske det inte gör så förbannat ont längre. Vi får se. Jag tror inte att den dagen kommer men alla säger att det går över. Hur vet dom det förresten? Vad vet dom om den smärta jag känner? Ingenting. Ingenting vet dom.

Jag sitter här i soffan med Maximo snarkandes bredvid mig. Vi väntar på att husse ska komma hem så vi kan äta lunch. Korvstroganoff med ris har jag gjort, en av hans favoriträtter!

Till dig Rita, som älskade sommaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>