Någon typ av rutin

Det är verkligen omtumlande att bli föräldrar. Vi har verkligen haft en stor omställning här hemma och det känns verkligen otroligt, fantastiskt och ofattbart på samma gång.

Allt har gått smärtfritt och så tycker jag, lite sömn men det var jag beredd på. Per hade lite problem med bilen tyckte han när vi skulle hem från BB så han hade med sig en hel hög bilreservdelar, som han tydligen köpt bara utifall att. Haha, han är så söt och rolig. Bättre pappa till vår lilla sessa kunde jag inte önskat. Han är verkligen toppen!

Jag har presenterat sessan för musik och hon bara älskar det. Hon är som jag, älskar musik. Hon älskar speciellt den här låten från Imogen Heap:

Kan det vara för att det är så mycket plingande i den kanske? Vet inte, men den är bra och hon är glad och vi är alla glada. Livet är så underbart! Ha en härlig söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>