Yrkesskadad heminredare: jag

Hej och välkomna till min blogg om dekoration. Att inreda hem och att få dem att bli hemtrevliga är vad jag tycker är roligast i livet. Det finns nämligen någonting utpräglat spännande med att se till att personer får en så trevlig tillvaro som möjligt genom att göra deras boende mysigt.

För en månad sedan gjorde jag en resa till prag för att hälsa på en vän. Han bodde otroligt torftigt och yrkesskadad som jag är bestämde jag mig för att genast för att piffa upp hans lya lite. Vi åkte till Ikea och gick dessutom för att handla i lite vintageshoppar. När jag reste därifrån så hade hans boende förvandlats från en ungkarlslya till en fantastiskt mysig liten etta. Han var mer än tacksam!

Den största utmaningen när det kommer till inredningen är dock att få till en bra belysning. Många tänker inte på denna aspekt, men utan en bra belysning kommer man inte att kunna få till den där hemtrevliga känslan i en bostad. Om man känner att man för tillfället inte har råd att köpa en massa lampor så kan man alltid låna pengar. Låna pengar kan alltså vara en bra lösning i väntan på att lönen ska komma in på kontot!

Tack och hej! Nu blir det fetaostsallad till lunch! Mums!

Lunch!!!!

Lunch!!!!

 

This entry was posted in resor, smslån. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>