All I want <3

Månad 5 och jag känner mig stor som ett hus redan. Hur stor ska man egentligen bli? Har så galet många cravings också, skulle kunna äta choklad 24 timmar om dygnet. Kanske är därför jag är stor som ett hus hehe. Hoppas jag kan gå ner alla graviditetskilon snabbt och smidigt när hon är född.

JA vi ska få en liten flicka! Jag har haft så mycket att stå i så jag har inte varit här och uppdaterat er om att vi ska få en liten tjej! Vårt lilla pyre inne i magen som lever rövare, det är en liten flicka. Det känns helt overkligt, jag har tårar i ögonen när jag skriver detta. Livets gåva är verkligen otrolig.

Det är bara så tråkigt att man måste stressa så mycket om pengar. Jag vet att det är ett återkommande problem i min blogg, därför att det är ett återkommande problem i mitt huvud. Det är så kämpigt, jag har kämpat med ekonomin i hela mitt liv och det känns inte som att det någonsin slutar. Men det är också lite därför vi känner att vi inte kan hålla på att vänta hit och dit på bättre tider, för det kommer faktiskt inte bättre tider. Ansök nu är bättre än att leva fattigt. Så är det bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>