Stora pengar

Vi har suttit och räknat på bröllopet så många gånger. Fasiken, det handlar om stora pengar alltså. Jag visste ju att det var dyrt men jag trodde inte att man var tvungen att skita ut pengar i år inför det!

Jag funderar på om vi bara ska gifta oss i rådhuset och ha en liten intim mottagning. Men samtidigt vill jag ju ha ett stort bröllop. Aja, vi får se. Jag vet faktiskt ingenting om att planera ett bröllop. Vi får se! Det är inte dags än men det är dags att dra igång med planerandet snart. Men när jag ska ”planera” drömmer jag mig mest bort i ringar, klänningar och lokaler.

Fast det jag drömmer mig allra mest bort i är smekmånaden. Jag vill så gärna att vi ska åka till Tahiti!

När jag föreslog det för mannen i mitt liv sa han att han skulle sälja fakturor från sitt företag som en galning innan vi åker så vi har råd! Så han får in alla pengar innan. Haha, han är så gullig! Jag föreslog att vi kunde ta ett snabblån eller någonting, ifall det skulle krisa sig. Man kan nämligen ta vissa lån även om man har betalningsanmärkningar vilket är bra för oss.

3 thoughts on “Stora pengar

  1. Linda skriver:

    Känns lite som att man nog ska undvika dyra resor och dyra bröllop om man har så pass dålig ekonomi att man redan har betalningsanmärkningar. Att sälja alla fakturor och bränna pengarna på ”nöjen” känns inte heller som någon vidare smart idé. Och att ta snabblån är en mycket dålig idé. Inte svårt att förstå att ni har betalningsanmärkningar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>