Fint med snö, men härligt?

Visst är det fint med snö men som hundägare till två pudlar är det allt annat än härligt. Snö fastnar i pälsen. Det blir stora snöklumpar som hänger sig fast och tinar inomhus. Fick tipset att det finns ”strumpor” för pudlar som gör att snön inte fastnar och klumpar sig. Kunde så klart inte låta bli att testa. De funkade toppenbra. De är kanske inte är så snygga och hundarna var inte så jätteglada. Fast de glömde bort det efter ett tag när vi var ute.
yyyt

Problemet med dessa strumpor är att de bara täcker benen, inte tassarna och inte heller övriga kroppen. Jag vet inte hur det är med era pudlar, men mina älskar att rulla sig i snön. Skydden fungerar på snabba kisspromenader men inte på de längre då hundarna rör sig friare.

Så för att undvika våta fläckar och fula handdukar runt om i lägenheten så hittade jag en väldigt snygg matta på nätet som också är praktiskt. Det är egentligen en badrumsmatta men den fungerar att ha i hallen. Den fungerar även för er som har barn som springer ut och in med snöiga vinterkängor. Det finurliga är att den absorberar vattnet och det går att vända på den. Så ett tips till er som inte vill ha blött i hela hemmet.
matta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *