Quinlin

Om du vill skapa en privat stiftelse, måste du göra för att vara bekant med begreppet självförsvar. Om du inte kan snabbt i mycket hett vatten. Läs vidare för att ta reda på vad man ska göra själv och hur man kan förhindra att din stiftelse - eller dig själv - i trubbel.

Vad innebär denna förändring från dig?

Sig själv arbetar är en term för situationer där människor lever med privat stiftelse dra personlig nytta av samverkan mellan Stiftelsen tänker. Det finns lagar mot dessa allvarliga problem och kan användas för givare och andra partners, och resultaten av stiftelsen.

Riktlinjer för gynnades personligen en välgörenhet i någon form har funnits så länge som donationer. Men 1969 kongressen skapade strikta regler mot vad de har gjort själva. Detta gjordes för att ta itu med missbruk av insider-stiftelsen.

Bland de första saker du behöver veta om denna fråga som diskvalificerade två möjliga partners i ett självständigt hantera situationen: Stiftelsen blev diskvalificerad som ett parti, eller mer exakt, en person i den mening som avses i och (DP).

Vad är en jävig person?

I princip betyder uttrycket "diskvalificerade person" varje person som kanske inte kommer direkt från samarbetet med fondens fördel. Dessa inkluderar givare, givare, tjänstemän, chefer och andra insiders i stiftelsen, tillsammans med personer eller enheter som kan klassificeras som ett "viktigt bidrag" till att upprätta.

Vad händer när själva handlingen?

Du kanske undrar vad som ska hända när man bryter mot reglerna. Det finns sanktioner som kan bli starka, och kan variera från 7% moms, och en eventuell 200% skatt, förlust av undantaget från beskattning av fondens.

Hur du undviker att göra själv?

De struntar i stort sett det, delta i några aktiviteter som inte är tillåtna. Tyvärr är detta lättare sagt än gjort. Å andra sidan hjälper det att förstå att det är fundamentalt diskvalificeras alla ekonomiska transaktioner mellan privata stiftelser och enskilda personer är förbjudna. Men reglerna är så många att det skulle vara nästan omöjligt att hålla reda på dem. Men det finns ett enklare sätt att hantera - genom att fokusera på undantag.

Vilka är de viktigaste undantagen?

Det finns två typer av undantag, lagar och undantag.

Lagstadgade undantag är undantaget som ingick formellt i stadgarna. Dessa är vanligtvis "speciella" skapades för att i första hand för transaktioner som kommer att gynna fonden. Regulatory undantag är de som huvudsakligen av IRS, utan ett formellt antagande av stadgan.

Exempel på lagstadgade undantag inkluderar bidragen från de skuldsatta fastigheten under vissa villkor. De omfattar även lån till fonden så länge ingen debiteras ränta och pengarna används för att främja grundläggande av de skattefria ändamål.

Stiftelsen kan också diskvalificera en person som använder andra tjänster, egendom eller varor, men ger även allmänheten.

Finns det några undantag som kan gynna givaren eller grundare?

Det finns, faktiskt. Dessa undantag för betalningar i samband med uppdraget, samt återvinning och "rimlig" ersättning för tjänster som behövs för att säkerställa genomförandet av sitt välgörenhetsarbete.

Den sistnämnda, naturligtvis, ge en öppning som är måltavla för resor och aktiviteter kan ersättas - och om stiftelsen bildades med rätt mandat kan grundarna bedriva ett brett spektrum av intressen - och att få ersättning från stiftelsen.

Men som ni ser, är reglerna komplicerade, är det generellt en mycket god idé att konsultera en expert på privata stiftelser innan man skapar sin egen stiftelse. Detta sätt kan du se till att du har maximal tillgång till undantagen, utan att köra i konflikt med de regler som gör sig själva.

Ice making machine

Demolition Companies

Overseas Removals

Spindles

Commercial Refrigeration