Motivera styrelseledamot

Är din ombord på samma gamla, gamla varje månad? Vad sägs om att kasta ett Djävulens advokat i mixen, utmanande deltagarna att en medlem eller minuter? Här kan du genomföra strategier för nästa styrelsemöte är att skaka tio saker!

1. Har du ditt uppdrag och vision uttalande på någon dagordning.

2. Börja varje möte med en medlem, styrelseledamot när varje minut tillbringade en minut för att förklara vad de har sedan det senaste mötet i organisationen är gjort: göra en donation fått en viktig kontakt, delade en artikel etc.

3. Införandet av en rättslig ändring av rad andra kort kan användas för att begränsa dina medlemmar

4. Skapa en "Face-sidan" för alla ledamöter i styrelsen handboken Detta är en personlig profil som innehåller hobby och länkar.

5. Använd en DA eller Djävulens advokat-karta vid varje styrelse. Varje session ges till någon annans kort, och deras uppgift är att spela djävulens advokat om frågor i nämnden.

6. Skapa skapade en FAQ för nya styrelseledamöter i nuvarande och tidigare medlemmar.

7. Kontrollera att alla dina styrelseledamöter ha visitkort med organisationens verksamhetsmål på baksidan.

8. Minska antalet kommittéer och öka dina antal arbetsgrupper.

9. Skapa en strategisk plan för instrumentbrädan spåra 3-5 kritiska indikatorer för hälsa i organisationen och den månatliga uppdateringen en 12-månaders utveckling visa för alla.

10. Be varje styrelseledamot att den viktigaste frågan att de känner, bör organisationen fokusera på nästa år och tror att de skriver det på en index-kort. Blanda korten och läste dem högt för att starta en strategisk diskussion.

Genom att implementera någon eller alla av dessa strategier kan ditt företag förbättra sin ställning.

Printed Circuit Board