Hur man hjälper Haiti

Det finns inga nya nyheter att Haiti är det fattigaste landet på norra halvklotet. En jordbävning som mätte 7,0 i storstäderna lämna Haiti, tusentals döda och skadade. Tusentals hus var på sjukhus, skolor förstördes och privat boende. Haitier lever desperat söker hjälp i form av sjukvård, mat, vatten och andra grundläggande behov för sina leveranser varje dag.

Det finns olika sätt du kan använda för att hjälpa människor i Haiti. Några av dem är:
1. Donationer till välgörenhetsorganisationer på plats i detta land: Det finns välgörenhet som för närvarande stöder på plats i Haiti, hjälpa till mat, vatten, sjukvård och andra haitier kan behöva. Vissa har gått ut leveranser, vilket innebär att de behöver donationer för att komma tillbaka på leveranser. Du kan samla in pengar för att donera dessa välgörenhetsorganisationer via Internet för att få de resurser de behöver för att köpa mat behöver rent vatten, medicinsk utrustning och andra föremål från Haiti.

2. Volunteer: Du kan arbeta som volontär. Detta beror på att resa till Haiti för att möta på alla sätt du kan hjälpa. Du kan hjälpa genom att vara frivilliga, mat och andra hjälpmedel kan hjälpa dig i. Det finns många offentliga stiftelser i Haiti, t.ex. det amerikanska Röda Korset, brittiska Röda korset, AmeriCares, UNICEF, Catholic Relief Services, World Vision Intl, Christian Aid distribueras , Oxfam, Islamic Relief och andra hjälpsamma organisation på plats hjälpa haitier är alltför. Du kan kontakta dessa organisationer att agera som volontär.

Property Investment London

Sell house quick

Palm Dubai

Stairs

Catering Equipment