Täcke

En av de snabbast växande sektorerna i den amerikanska ekonomin är otroligt, fri-vinstdrivande organisationer eller skatt. Dessa organisationer finansieras huvudsakligen av donationer till dem från stöd av blodgivare och använda dem för fundraising program, aktiviteter och naturligtvis kostnader och allmänna administrativa tjänster. Orsaker och mål de kommer att stödja en regel som fattigdom, utbildning, och missbruk, vilka är några av de allvarligaste problemen i samhället varje dag. Och av detta skäl, dessa organisationer vill bidra till denna sorgliga verklighet med hjälp av bättre lycka med donationer i kontanter eller in natura.

Om du står inför ett antal program för donationer och känner skuld och göra det som är förlorat, oroa dig inte. Du är inte den enda med denna typ av problem. De flesta välgörenhetsorganisationer är uppriktiga i sin sak, men vi kan inte ignorera att det finns vissa lättnader med okända eller "dolda agenda". Så de kan använda pengarna till andra saker i stället för den sak de så stolt aviserats och som utarbetats på tröskeln, att vara i stånd att fel beslut Här är några bra tips för att göra donationer till välgörenhetsorganisationer och icke - vinstdrivande organisationer.

Lär känna den kärlek och historien en gång innan man beslutar att ge donationer. Normalt bör vara barmhärtiga och ideella organisationer presenterar sig och ge grundläggande information om den sak de stöd och deras verksamhet, så tveka inte, för denna information innan du skänka något belopp, fråga dem. Om företrädarna har ingen information om vad de kunde göra och vad de styrs av hur de säger det inte vore oseriöst bara ett bra skäl för sina giriga dagordning.

Vet var dina pengar används är också en viktig detalj att tänka på innan donationer till välgörenhet. Företrädesvis, 60% av medlen går till programaktiviteter, medan 40% går till insamlingar kostnader och administration. Du kan begära denna information från folket bakom organisationen i form av årliga rapporter, bilder, flygblad och nyhetsbrev. Så håll utkik efter välgörenhetsorganisationer etikett-post och kostnader telemarketing som "allmän utbildning" eftersom de kan dölja detta välgörenhetsevenemang för de faktiska kostnaderna.

Skriv inte alltför djupt in i taktik av tryck och emotionalitet. Vissa välgörenhetsorganisationer skulle tvinga dem att göra sina givare att få dem att donera på plats. De skulle antingen press på dig eller hon skulle använda "Sob Stories" och när du väl får kallas att donera. Kom ihåg att inte göra det, ansvarsfull, respektabla och legitima organisationer, dessa människor är de som söker hjälp, så gör det inte så lätt luras, och jag är ledsen om denna taktik representanter frågade om din ytterdörr använda.

Du kan föra ett register över alla dina donationer i form av kvitton eller papperskopior. Detta är vanligtvis i skattehänseende, så använd möjligheten att beskatta kontoutdrag, kvitton och liknande.

http://www.blanketamerica.com

Cigar Lighter

Rational Combi Oven

Demolition Contractors